DVD KANIŠKA IVA: Dalibor Komugović dobio povjerenje za novi predsjednički mandat

U posebno svečanom ozračju u nazočnosti prijateljskih DVD-a, dužnosnika gradske i županijske Vatrogasne zajednice te predstavnika gradskih i crkvenih vlasti te Ministarstva regionalnog razvoja DVD Kaniška Iva održalo je skupštinu na kojoj je dosadašnji predsjednik društva Dalibor Komugović dobio povjerenje za novi mandat. Za njegovog zamjenika izabran je Vjekoslav Trputac, za zapovjednika DVD-a Tomica Šplajt, a za zamjenika zapovjednika Oliver Horvat. Nadzornim odborom društva iduće četiri godine predsjedavat će Ivan Starčić.

Dalibor Komugović, koji je dužnost predsjednika obnašao i u prethodnom razdoblju, kao najveći uspjeh društva u tom periodu izdvojio je uređenje i asfaltiranje prilaznog puta vatrogasnom spremištu te je zahvalio čelnicima Grada Garešnice na velikoj pomoći u ostvarenju te investicije. Predsjednik županijske, ujedno i gradske Vatrogasne zajednice, Đuro Petrić istaknuo je odličnu suradnju VZ s Gradom Garešnica koji je redovnim financiranjem vatrogastva osigurao normalno djelovanje svih DVD-a na području Grada.

Nazočne su pozdravili i župnik Kristijan Bogdan, direktor garešničkog Komunalca Dražen Bengez, predsjednik Gradskog Vijeća Željko Starčević, zamjenik gradonačelnika Garešnice Josip Bilandžija te državni tajnik u Ministarstvu regionalnog razvoja i fondova Europske unije Velimir Žunac.